Despre Noi


Lucris Trad 2008 SRL este o societate cu experienta care a aparut din dorinta de a oferii clientilor sai garantia succesului prin servicii de traduceri de inalt profesionalism, calitate si rapiditate la preturi avantajoase.

Ca birou de traduceri ne propunem să depăşim barierele de comunicare prin reconstituirea mesajului din spatele textului, a tonului şi nuanţelor, a înţelesurilor subtile.

Biroul este administrat direct de către fondatori care activează, coordonează şi verifică munca angajaţiilor, a traducatorilor proprii şi a colaboratorilor interni şi externi.

Sistemul nostru de lucru este studiat pentru a asigura un nivel superior de calitate al produsului final, deorece ştim că de rezultatul eforturilor noastre depinde succesul clienţilor noştri.

Din acest motiv am selectat şi selectăm continuu un număr de traducători şi interpreţi specializaţi în diverse domenii tehnice, juridice, economice, bancare, medicale etc., care au dobândit solide abilităţi profesionale, experţi lingvişti specializaţi în ştiinţe juridice, autorizaţi de către Ministerul de Justiţie din Romania.